07/02/17 B&B Kroezenest en Mams Ruurlo

 

nnn

 

Bed & Breakfast Kroezenest
Midden in de Achterhoek in Ruurlo ligt Bed & Breakfast Kroezenest. De voormalige dokterspraktijk is omgetoverd tot een luxe B&B. Rust, privacy, eigen entree en riante bedden. Twee sfeervolle ruime kamers op de begane grond met elk een eigen moderne badkamer en toilet. Vlakbij kasteel Huize Ruurlo, geheel vrij gelegen en toch op maar 2 minuten loopafstand van het kleine centrum met gezellige terrasjes, restaurants en winkeltjes.

Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de Achterhoek een ideale plek om op verhaal te komen. De prachtige natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niet voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! Geniet in de prachtige natuur en omgeving, u kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Op aanvraag wordt voor u vanaf € 6,50 door MAMS Ruurlo een vers bereide warme maaltijd verzorgd. U kunt dit tot twee dagen voor aankomst bij ons aangeven. Op het door u gewenste tijdstip wordt uw maaltijd bezorgd in het Kroezenest.

 

1417551382_tmp_facebook_logo_4